Meditace Něžné spojení s miminkem

  • Zajímá Vás, jak se cítí Vaše miminko v bříšku?
  • Chcete se zbavit zbytečného strachu?
  • Toužíte více důvěřovat sobě i miminku?

Spojte se s ním a poznejte, jak se cítí.

Představte si, jaké to je vědět, jak se Vaše miminko cítí. Kdykoliv potřebujete, můžete se na něj naladit a zeptat se ho na jeho pocity. Věříte si a víte, že všechno spolu zvládnete.

Ukážu vám, jak dosáhnout toho,
aby to nebyla jen představa! 

Jmenuji se Jana Svobodová

a již přes 10 let objevuji tajemství naší mysli a našeho prožívání reality. Znám souvislosti, jak naše podvědomí ovlivňuje to, co žijeme. Jak s ním pracovat, abychom měli to, co si přejeme. Vše mám vyzkoušené sama na sobě a na svých klientech.

Vím, jak se jednoduchým způsobem napojit na Vaše ještě nenarozené miminko a dát mu to nejvíc, důvěru sobě i jemu.

Svému druhému synovi jsem dala důvěru, že je zdravý a v pořádku. Důvěřovala jsem sama sobě i jemu, že budeme mít krásný porod a to se nám povedlo.

S prvním synem jsem se bála, jak všechno bude probíhat. Nevěřila jsem si a neuměla jsem se na něj naladit. Pak jsem objevila možnost, jak se spojit se svým miminkem.

Chci Vás naučit, jak na to!

Návod, jak se naladit na své miminko v bříšku, důvěřovat více sobě i jemu, najdete v této meditaci.

Co meditací získáte?

  • Naučíte se naladit na miminko.
  • Začnete více důvěřovat sobě i miminku.
  • Budete klidnější, sebevědomější a spokojenější.
  • Užijete si těhotenství bez zbytečného strachu.
I když nejsem typ člověka, co by se v meditacích zrovna vyžíval, tohle bylo opravdu prospěšné! Získala jsem po poslechu tolik potřebné sebevědomí k porodu! Najednou mám pocit, že zvládnu jakýkoliv scénář a  že spolu s mým miminkem budeme skvěle sehraný tým! Budu v poslechu pravidelně pokračovat a doufám, že se naše napojení ještě prohloubí.
Lucie Machutovázažraná máma dvou prťavých gentlemanů https://luciemachutova.cz
V meditaci najdete velmi laskavého průvodce pro navázání hlubšího kontaktu se svým miminkem. Pokud k miminku teprve hledáte cestu, nebo v začátcích, kdy ještě necítíte pohyby, poskytuje tato meditace velmi přívětivou možnost naladit se na "jiný stav" a začít komunikovat s malou bytostí v sobě.
Jana Hlavsová

Jaká je cena?

Akční cena této meditace je

199 Kč

Díky této meditaci se zbavíte zbytečného strachu. Budete si více užívat svoje bříško a důvěřovat sama sobě i miminku.

Záleží mi na tom, abyste byli spokojení, a proto poskytuji 14denní garanci vrácení peněz od zakoupení. Pokud se rozhodnete, že vám meditace nevyhovuje, bez otázek vám vrátím peníze v plné výši. Jsem však přesvědčená, že to nebude třeba. Za kvalitou meditace i bonusů si stojím.

Navíc dostanete tyto bonusy

Chtěla jsem, aby meditace Něžné spojení s miminkem pro Vás byla opravdu přínosná a abyste si ji krásně užili. Proto jsem pro Vás připravila ještě následující BONUSY:

BONUS 1: Podpora pro lepší naladění na miminko

Bonus, jak se lépe naladit na svoje miminko a jak si zpracovat svoje nepříjemné pocity, pokud Vám to hned nejde, metodou Faster EFT. 

 

BONUS 2: Afirmační karty pro krásné těhotenství a porod

Jedinečné afirmační karty v hodnotě 100 Kč získáváte zdarma.

 

BONUS 3: E-mailová konzultace

Můžete mi napsat, pokud jste něčemu nerozuměli nebo Vás napadly nějaké otázky. Ráda Vám vše zodpovím a vysvětlím.

 

Možná Vás teď napadá...

Pomůže meditace i mně, i když nemám zkušenosti s meditacemi?

Meditaci jsem s láskou připravovala tak, abyste si ji mohla užít a co nejvíce se naladila na potřeby a přání Vašeho miminka. Pokud se Vám nepodaří naladit na miminko hned napoprvé, neberte to jako prohru. Pusťte si meditaci opakovaně a znovu se ponořte do mého hlasu a příjemné hudby. Netlačte na sebe.

V období těhotenství jsme zvláště přecitlivělé. Rozumím, že můžete mít pocit, že svému miminku nerozumíte, nevíte odpovědi a může Vám to být líto.  Abyste se cítila lépe, mám pro Vás jako bonus návod, který Vám pomůže ošetřit případné nepříjemné pocity a zpracovat svoje bloky, když by vám spojení s vaším miminkem třeba hned nešlo. 

I kdyby se Vám nepovedlo hned napoprvé na miminko naladit, meditací získáváte důvěru sama k sobě, ke svému tělu a miminku. Nechte vše na sebe působit a pozorujte, jak se cítíte. Čím častěji budete meditaci pouštět, tím více se uvolníte a pustíte se hlouběji do svého nitra.

Odpovědi Vám můžou přijít ve formě obrazů nebo Vás můžou jen tak napadnout. Vše je správně a každý má jiný prožitek. Při každé meditaci můžete mít jiný prožitek, protože budete jinak naladěna.

Jak je meditace dlouhá?

Délka meditace je 15 minut.

Co o meditaci říkají ostatní?

Moje obavy z porodu nebyly žádné, dokud mi nepotvrdili pozitivního streptokoka. Pak jsem se začala bát, že bude porod uměle urychlovaný a  vůbec, že se v nemocnici rozjede spirála zásahů do jeho přirozeného průběhu. Díky podpoře ve skupince PzP a Tvé meditaci jsem se ale postupně strachů zbavila. A hlavně Tvoje meditace mi pomohla si začít zase víc věřit a věřit i dítěti, že to spolu zvládneme skvěle. Jsme teď takový malý tým :-) Už se zase na porod těším! Díky!
Lucie
V meditaci najdete velmi laskavého průvodce pro navázání hlubšího kontaktu se svým miminkem. Pokud k miminku teprve hledáte cestu, nebo v začátcích, kdy ještě necítíte pohyby, poskytuje tato meditace velmi přívětivou možnost naladit se na "jiný stav" a začít komunikovat s malou bytostí v sobě.
Jana Hlavsová
Meditace mě dojala a měla jsem na krajíčku. Malý mi říkal, že ví, proč je jinak otočený a že to spolu zvládneme. Určitě si ji budu pouštět častěji. Děkuji moc.
Andrea Kuchaříková Šušlíková

Začněte důvěřovat sobě i miminku a užijte si spojení se svým miminkem hned teď. 

Potřebujete se na něco zeptat nebo s něčím poradit? Napište mi na info@jana-svobodova.cz. Jsem tu pro vás.